Convocatòria del 12è premi OMBÚ de Fotografia

El certamen de fotografia originals relacionades amb el municipi de Pineda obra la convocatòria l’1 de novembre i acceptarà fotografies a concurs fins el 21.

L’Ajuntament de Pineda de Mar i el Col·lectiu de Fotògrafs de Pineda convoca l’edició número 12 del Premi Ombú de Fotografia. El concurs de fotografies originals relacionades amb el municipi de Pineda enceta una nova edició aquest novembre. Els premis que contempla la convocatòria repartiran 500, 200 i 150 € a les tres fotografies guanyadores. També hi haurà dos premis de 150 € per a l’autoria local i pel premi del públic. El jurat estarà compost per l’Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, la regidora de Cultura, Sandra Pérez, dos membres de l’Associació Fotògrafs de Pineda i un professional del món de la fotografia.

El període per enviar les fotografies s’inicia l’1 de novembre i s’allargarà fins el 21 de novembre. Les fotografies s’hauran de presentar a través del portal www.fotografsdepineda.com on s’hauran d’emplenar les dades personals pertinents, juntament amb les fotografies.

Les fotos finalistes s’exposaran a Can Comas del 17 de desembre fins el 2 de gener de 2021 per tal de decidir el vot del premi de la fotografia popular.

Consulta les bases de la convocatòria aquí