Convocatòria de beques de transport escolar

Les beques de transport escolar van destinades a l’alumnat empadronat a Pineda i al qual s’hagi assignat una plaça en una escola de Pineda lluny de la seva residència.

Del 12 al 20 de setembre es poden sol·licitar les beques de transport escolar que atorga l’Ajuntament de Pineda de Mar. Es tracta d’un ajut econòmic destinat a subvencionar el cost del transport dels alumnes a les escoles, la part corresponent a les famílies, dins del segon cicle d’educació infantil i de primària.


Per tramitar la sol·licitud podeu recollir els formularis a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a l’ajuntament o bé descarregar-los aquí. Podeu presentar les sol·licituds fins el 20 de setembre a l’OAC.

Concretament la beca va destinada a escolars empadronats a Pineda de Mar en barris de Poblenou, Can Feliu de Manola, Zona Industrial, Can Moré o Montesol i que, havent realitzat la preinscripció a les escoles de Poblenou (Antoni Doltra, Montpalau o Poblenou), des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat se’ls hagi assignat plaça a una escola de Pineda Centre (Sant Jordi, FEDAC, Aloc, Mediterrània o Jaume I). També en el cas contrari, quan l’alumnat estigui empadronat a Pineda Centre, haver realitzat la preinscripció a una de les escoles de Pineda Centre i se’ls hagi assignat una plaça una escola de la zona de Poblenou.