Constituït el Ple de l’Ajuntament de Pineda de Mar pel mandat 2023-2027

La constitució es va celebrar el dissabte 17 davant les prop de 300 persones que omplien L’Auditori. L’il·lustríssim senyor Xavier Amor i Martín va ser reelegit alcalde amb 13 dels 21 vots que van exercir els regidors.

El Ple pel mandat 2023-2027 de l’Ajuntament de Pineda de Mar ja està constituït. La constitució va tenir lloc el passat dissabte 17 a L’Auditori. L’interès despertat per la sessió va ser notable, aplegant prop de 300 persones durant la seva celebració, que també es va poder seguir a través de Ràdio Pineda i dels canals de l’Ajuntament.

  Celebrada per primera vegada a L’Auditori, la sessió es va realitzar sense incidències i segons el protocol establert. Per les votacions es va utilitzar la històrica urna municipal –creada durant la dècada dels anys 1930. Dels 21 vots dipositats, un total de 13 van ser pel senyor candidat Xavier Amor i Martín, 4 per la senyora candidata Mònica Palacín Paris, 2 per la senyora candidata Noemí Llorens Lleonart, 1 pel senyor candidat Marcos Ortega Canillas i 1 vot en blanc. En conseqüència, va resultar reelegit alcalde l’il·lustríssim senyor Xavier Amor i Martín.

   

  21 regidors per a 5 grups municipals

   

  La composició del Ple, fruit dels resultats en les darreres eleccions municipals, va deixar la següent distribució.


  Grup Municipal PSC: Xavier Amor i Martín, Sílvia Biosca Estopà, Sandra Pérez Maldonado, Jorge Torres Almirón, Carmen Montoya Sànchez, Sandra Villarte Pazos, Marta Martín Agea, Santiago Macip Esteller, Ester Puertas Iglesias, Fco. Javier Aguirre Rodríguez Portugués, Verònica Rebollo Guillén, Ana Pérez Olivas, José Clarà i Burgos.

  Grup Municipal ERC: Mònica Palacín París, Meritxell Mateu Estopà, David Ponsdomenech i Flores, Montserrat Moral Mora.

  Grup Municipal Junts: Noemí Llorens Lleonart i Joan Mora Rabassa.

  Grup Municipal PP: Diego Sánchez Simón.

  Grup Municipal ECP: Marcos Ortega Canillas.