Comencen les obres d’adequació del pàrquing de L’Auditori i la Biblioteca M. Serra i Moret

• La intervenció incorporarà una cinquantena de noves places d’aparcament al municipi que permetran descongestionar la zona • La previsió de durada de les obres és de tres mesos, sense afectar la circulació de vehicles ni la mobilitat a la zona

Han començat les obres d’adequació del pàrquing de L’Auditori i la Biblioteca M. Serra i Moret. Es tracta d’unes obres que posaran al dia les instal·lacions, adaptant-se a les noves normatives, i que permetran la obertura de noves places d’aparcament en règim de pupil·latge.

Les noves places d’aparcament, una cinquantena, es posaran a disposició de les veïnes i veïns del municipi. El règim pupil·latge consisteix en un lloguer mensual, que des del servei Via a Punt valoren en uns 60€ mensuals. Les sol·licituds d’aquestes places es podran fer durant la tardor d’aquest mateix any, un cop finalitzades les obres, les proves de seguretat i els tràmits administratius.

Tres mesos i sense talls de carrers

La previsió de durada de les obres és de tres mesos, quedant enllestides durant el mes de setembre. Les característiques d’aquesta intervenció no obliguen al tall de carrers ni a l’alterament de la circulació, motiu pel qual les veïnes i els veïns de la zona no veuran afectada la seva mobilitat ni hi haurà afectacions a la circulació de vehicles.