Cloenda del Servei Comunitari

El Servei Comunitari del Pla Educatiu d'Entorn reuneix més de 350 persones per reconèixer el compromís cívic i social de l'alumnat del curs 2022/23.

El passat 1 de juny es va cel·lebrar l'acte de Cloenda del Servei Comunitari, actuació enmarcada dins del Pla Educatiu d'Entorn de la Regidoria d'Educació, en el qual 250 joves alumnes dels instituts Euclides, Joan Coromines i Pineda van rebre un reconeixement al seu temps dedicat a diferents projectes d'aprenentatge amb entitats del municipi. 

 

Aquest curs les entitats que han participat al projecte han estat Adiam, Caliu del Cor, Centre d'Atenció Primària, Càritas Pineda - Santa Maria, Creu Roja, Escola Aloc, Escola Jaume I, Escola Mediterrània, Escola Sant Jordi, Espai Jove i la Residència Paradís del Mar. El testimoni gràfic de les activitat l'ha recollit l'Associació de Fotògrafs de Pineda.

 

Tant la Regidora d'Educació i Cultura, la Sra. Sandra Perez, com la Inspectora d'Educació, la Sra. Anna Oliva van reconèixer i agraïr a entitats i alumnat el seu compromís social i cívic. Destacant l'aprenentatge per al seu desenvolupament integral com a persones, així com els valors de responsabilitat, respecte, tolerància, autoestima, solidaritat i treball en equip.

 

L'Ajuntament agraeix a l'alumnat del Centre d'Educació Especial Horitzó l'organització de l'esmorzar final.