Celebrat el primer Espai de Debat Educatiu

Es va reunir el passat dijous 19 de gener amb la intenció d’enfortir els vincles entre famílies, professorat i comunitat. Hi van participar representats de totes les Associacions de Famílies d’Alumnes dels centres educatius de Pineda de Mar.

El passat dijous 19 de gener es va celebrar el primer Espai de Debat Educatiu impulsat per l’Ajuntament de Pineda de Mar conjuntament amb la Diputació de Barcelona. Aquest espai creat per enfortir els vincles entre famílies, professorat i comunitat està dinamitzat per un equip d'investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona (ERDISC).

L’objectiu és impulsar dinàmiques que promoguin lèxit educatiu dinfants i joves des d’un punt de vista comunitari atenent les necessitats educatives del municipi. Aquestes dinàmiques seran promogudes a través d’un grup motor, format per les Associacions de Famílies d’Alumnes dels centres educatius, que esdevindrà una referència per tota la comunitat educativa de Pineda.

Propers Espais de Debat Educatiu

El grup motor serà convocat mensualment fins el proper mes de juny, coincidint amb el final del curs escolar i de l’acompanyament de l’equip d’investigació. En aquest temps, el grup s’haurà consolidat i mantindrà la seva activitat durant els propers cursos.