Can Xaubet serà la seu del torneig de futbol <<The Cup>>

Del 18 al 21 d'agost, els juvenils del F. C. Barcelona i del Reial Madrid C.F. competiran amb sis equips més per endur-se la sisena edició del <<The Cup>>, campionat de referència que s'emet pel canal Esport3.

El municipal de Can Xaubet serà testimoni dels futbolistes del futur. Fins a vuit equips es concentraran a Pineda de Mar entre els dies 18 i 21 d'agost per intentar endur-se el campionat <<The Cup>>, una competició que arriba a la seva sisena edició i que, per primera vegada, es disputarà al Maresme. En anteriors edicions, equips com el F.C. Barcelona, l'Atlético de Madrid o el R.C.D. Espanyol havien aconseguit guanyar-la. 

Per aquesta edició, els vuit equips convidats són els següents: F. C. Barcelona, Real Madrid C. F., R.C.D. Espanyol, Real Societat, Girona F.C., Cádiz C.F., Pafos F.C. i, finalment, l'Aquahotel F.C. en representació del futbol pinedenc. D'entre la col·lecció d'equips de primer nivell del futbol espanyol que aconsegueix convocar el torneig, destaca el Pafos. El conjunt xipriota és l'equip convidat que donarà l'habitual color internacional a la competició.

Emissió per Esport 3

El torneig és un dels grans referents dels mesos d'estiu, com ho demostra el ressò que obté en cada edició. El canal de la CCMA realitza un seguiment exhaustiu de la competició emetent tots els partits íntegrament. A més, la televisió catalana també ofereix la possibilitat de seguir-los des de qualsevol indret del món amb emissió oberta i en directe a través de la seva pàgina web.