Campament Reial i Cavalcada de Reis

Els Reis d'Orient arribaran en helicòpter a partir de les 11.00h per rebre les cartes dels infants al Campament Reial habilitat a Can Xaubet. A la tarda, a partir de les 17.30h, iniciaran la cavalcada des de la Plaça del Sol.

Pineda es prepara per l'arribada dels Reis d'Orient al municipi. Tal i com van fer l'any passat, està previst que els reis arribin en helicòpter al camp municipal de futbol de Can Xaubet, on centenars de nenes i nens podran seguir el seu aterratge des de la graderia. L'hora aproximada d'arribada serà les 11.00h del matí.

Des d'allà, els reis saludaran a tota la gent i es dirigiran al Campament Reial, instal·lat a la pista interior del poliesportiu de Can Xaubet i amb obertura prevista a les 11.30h. S'habilitarà una cua inclusiva per tal que totes les nenes i nens puguin entregar les seves cartes als reis.

Per tal de celebrar la seva arribada i amenitzar l'espera que pugui generar la cua, a l'espai exterior del poliesportiu s'oferiran diferents activitats i jocs, a més de tallers i animació infantil. La Creu Roja participarà de l'acte amb una Carpa Solidària on oferiran xocolatada i que servirà com a punt de recollida de joguines noves i no bèl·liques.

Cavalcada de Reis

A les 15.30h de la tarda els reis faran la seva primera aturada del dia a la urbanització de Can Carreras. I serà a partir de les 17.30h quan iniciaran la cavalcada, amb punt de partida a la Plaça del Sol -cantonada de Passeig Marítim amb Passeig Europa. La ruta els portarà a passar per Poblenou, Les Creus i el Carme, amb final a Plaça Catalunya, des d'on l'alcalde els farà l'habitual entrega de la clau municipal.

Galeria d'imatges