Caminada Popular contra el maltractament a les persones grans

Serà el dia 15 de juny, a les 10.00h, amb sortida des de Plaça Catalunya. La inscripció és gratuïta i es pot realitzar a diferents punts del municipi

Pineda de Mar celebrarà el Dia mundial per a la presa de consciència sobre l’abús i el maltractament a persones grans amb una caminada popular. Serà el mateix dia 15 de juny, a partir de les 10.00h del matí amb punt de sortida des de Plaça Catalunya, just davant de l ’edifici de l’Ajuntament.

Per participar de l’esdeveniment cal inscripció prèvia, que es pot realitzar des dels següents punts del municipi: Centre Cívic Poblenou, Serveis Socials Pineda centre, Casal Gent Gran Mélies, Casal d’Avis Poblenou i Banc del temps de Pineda. La inscripció és gratuïta i oberta a tothom, amb una recorregut de 2’5 quilòmetres.

Sota el lema Prou. El Maresme suma passes contra el maltractament, la Caminada l’organitzen les àrees de Serveis Socials, Salut i Esports de l’Ajuntament de Pineda de Mar i el Consell Comarcal del Maresme en col·laboració del Consorci de la Costa del Maresme i la Generalitat de Catalunya.