Èxit de participació a la Mostra Nacional de Teatre Amateur i al Mar de Flors

Ambdós esdeveniments van coincidir amb un denominador comú: les arts escèniques

Més de 200 representacións teatrals de 75 companyies participants van omplir els carrers de Pineda de teatre, del  28 d'abril i fins l'1 de maig, en la XIX Mostra Nacional de Teatre Ameteur, que a més va coincidir amb la celebració de Pineda Mar de Flors, inspirat en les arts escèniques.
Al llarg de quatre dies el municipi va rebre actors i actrius, i artistes florals que van vestir els carrers de la vila de flors i de teatre.
La XIX edició de la Mostra de Teatre Nacional Amateur (https://lamostrapineda.cat/programacio/) es va repartir en 10 espais escènics habilitats a la ciutat, i que a més es van combinar conjuntament amb els espais del Mar de Flors (https://www.pinedademar.cat/el-municipi/agenda/pineda-mar-de-flors-6) que van combinar els decorats del teatre amb l'art floral a base de màscares florides, 3 conjunts de gran format de màscares amb flor per a posar al balcó central de l'ajuntament, la Biblioteca Serra i Moret, entre d'altres. Hi van haver 4 vestits florals posats en  maniquís i finalment la instal·lació de flors gegants ubicades a la font de la plaça de les Mèlies i Plaça del Mar.
Així mateix pel què fa a les actuacions d'artistes florals n'hi van haver a la Plaça de les Palmeres, a la Plaça Sant Pere Pescador, a les barques dels Pescadors, i el cafè de la Marina.

Galeria d'imatges