Arrenca el curs de converses en català per famílies de Pineda amb 51 persones inscrites

Les classes es fan a les escoles Antoni Doltra i Aloc, i compten amb la col•laboració de dues persones voluntàries del Consorci de Política Lingüística.

Aquest mes de novembre han arrencat les classes de català, nivell conversa, per a famílies nouvingudes a Pineda de Mar i ho han fet amb 51 persones inscrites: 21 a l’escola Aloc i 30 l’escola Antoni Doltra.

Les classes, que es duen a terme en horari lectiu de tarda, s’allargaran fins al proper mes de maig. La regidora d’educació de l’Ajuntament de Pineda, Sandra Pérez, en fa una valoració molt positiva d’aquesta iniciativa, «atès que les inscripcions han superat amb escreix les expectatives que teníem a la regidoria. Hem d’estar contents de la resposta d’aquestes mares i pares per l’interès de conèixer el català a nivell parlat, a la vegada que les classes també són un punt de trobada que impulsen la convivència entre les famílies»

Les classes es fan amb personal propi de l’Ajuntament i amb l’aportació de dues persones voluntàries del Consorci per a la Normalització de la Llengua del Departament de Política Lingüística.

Les 51 persones inscrites que tenen la residència a Pineda de Mar representen a més de 8 països estrangers: Senegal, Pakistan, l’Índia, Gàmbia, Algèria, Colòmbia, Marroc i la Xina.