Ampliació del termini per a la sol·licitud de les noves beques per a la pràctica d’esport extraescolar

El termini per sol·licitar una de les noves beques per a la pràctica d'esports extraescolar s’amplia fins divendres 27 de setembre. Els sol·licitants hauran d'estar inscrits en una activitat esportiva organitzada per entitats educatives o entitats esportives de Pineda de Mar.

El passat 2 de setembre es va iniciar el període per sol·licitar les noves beques per a la pràctica d’esport extraescolar organitzat per entitats esportives o educatives (AMPAS) de Pineda de Mar. Amb l'objectiu de facilitar el tràmit a les famílies, mentre s'acaba de definir l'oferta d'esport extraescolar pel curs 2019-20, s'amplia el termini de presentació de sol·licituds fins al divendres 27 de setembre. Els sol·licitants hauran d'estar inscrits en una activitat esportiva organitzada per entitats educatives (AMPES) o entitats esportives de Pineda de Mar.

Així mateix, l'àmbit de les beques comprèn les activitats de dansa i derivades organitzades per entitats educatives (AMPES) o entitats esportives de Pineda de Mar, de la mateixa manera els cursets de natació organitzats a través de les AMPES.

Els formularis per a la sol·licitud es poden descarregar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament o recollir-los a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Les sol·licituds es podran presentar fins el 27 de setembre a l’OAC o telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Pineda.