Allau d’inscripcions als cursos i tallers del Centre Cívic Poblenou

Més de 300 persones es van apuntar als cursos i tallers durant el primer dia d’inscripcions . El període d’inscripcions estarà disponible fins el dia 30 de setembre, i els cursos començaran a l’octubre. Els cursos i tallers que tinguin totes les places ocupades obriran llista d’espera

Gran èxit de la programació de tardor organitzada pel Centre Cívic Poblenou. El període d’inscripcions es va obrir el passat dijous 15 de setembre amb una allau d’interessats: més de 300 persones van formalitzar les seves sol·licituds en un sol dia per a poder participar dels diferents cursos i tallers que el Centre proposa per als propers mesos. Les persones interessades s’hi podran seguir inscrivint fins al proper divendres 30 de setembre, respectant l’horari d’obertura del centre i les seves treballadores.

Amb la intensa activitat d’aquest primer dia d’inscripcions, alguns dels cursos i tallers ja han quedat completats. Per tal de donar resposta a tots els interessats i aprofitar al màxim les places disponibles, des del Centre Cívic Poblenou s’obren llistes d’espera per a les activitats amb places ja esgotades. Els cursos que més ràpidament s’han completat han sigut: Hatha Ioga, Kundalini Ioga, Informàtica i Gimnàstica.


Propostes variades i per a totes les edats

Els cursos i tallers d’aquesta temporada inclouen gran varietat de propostes, pensades per atraure públic de totes les edats i amb interessos diferents: des de tallers de gastronomia per a nens, fins a grups de conversa en diferents idiomes i nivells per a practicar anglès, francès, alemany o italià. També hi ha cursos de manualitats, de música i de teatre.