Afectacions al trànsit per la Cavalcada de Reis i Campament Reial 2024

Les activitats es celebraran el proper divendres 5 de gener: el Campament Reial començarà a partir de les 11h a Can Xaubet i la Cavalcada a partir de les 17.30h des de la Plaça del Sol

La Policia Local de Pineda de Mar informa de les afectacions a la mobilitat que comportarà la realització de la Cavalcada de Reis i del Campament Reial el proper divendres 5 de gener. A més, es demana la màxima prudència davant de les previsibles aglomeracions que actes com els previstos acaben generant.

Campament Reial 
Entre les 11h i les 14h es celebrarà a les instal·lacions esportives de Can Xaubet. Està prevista l'arribada dels Reis en helicòpter a les 11h. L'helicòpter aterrarà a l'interior del camp de futbol.
Afectacions a la mobilitat: a partir de les 06.00h prohibit l'estacionament de vehicles la zona d'estacionament de davant del pavelló. Els assistents podran estacionar els seus automòbils al pàrquing del costat de la piscina i als carrers propers. La parada del bus urbà estarà anul·lada, les més properes són les de Garbí-Costa Brava i Garbí-Tarongers.

Cavalcada de Reis: 
A partir de les 12h estarà prohibit l'estacionament a tot el recorregut: 
  • Poblenou: Pg. Europa sentit muntanya, Hispanitat sentit Pineda, Av. Mediterrani sentit muntanya, Plaça Nova, seguint Av. Mediterrani i gir per Lateral N-II (c/ Garbí), encreuament Rotonda (Mossos d'Esquadra), cap a lateral N-II, (c/ Garbí banda nord).
  • Les Creus: Lateral N-II, Av. Sant Jaume i Plaça Creus, Av Sant Jaume, c/ Extremadura i c/ Aragó.
  • Pineda Centre: Arribada a Av. Montserrat sentit mar, gir a esquerra pel c/ Barcelona seguint tot recte per C/ Comtal i seguit fins a c/ Arpelles, Plaça Orient, Av del Carme, continua per Plaça del Carme; gir a esquerra pel c/ Lleida, gir a l’esquerre per Santiago Rusiñol i gir a la dreta per c/ Jaume I, tot recte fins a Balmes- Bertomeu on finalitzarà recorregut. Finalment els Reis aniran caminant per Plaça Mèlies i pel c/ De la Vila fins a Plaça Catalunya.