Afectacions al trànsit pels actes de celebració del Carnaval 2024

Hi haurà un total de tres dies amb afectacions de trànsit: dissabte 10, diumenge 11 i dissabte 17.

Les celebracions del Carnaval 2024 comporten un seguit d'afectacions al trànsit per tal d'assegurar l'espai per on transcorreran les tres rues organitzades. Tot el recorregut estarà degudament assenyalat i, en els casos que així sigui necessari, s'indicarà també la prohibició d'aparcament per garantir espai suficient en l'amplada de la calçada per a que hi circulin les comparses participants.

Rua infantil de Poblenou. Dissabte 10 de febrer a partir de les 16h. Hi participaran les tres escoles del barri amb al següent recorregut, per el que no es podrà circular: C/ València, C/ Empordà, Av. Mediterrani, Pg Diputació i final a la plaça de la Biblioteca.
Carnaval de Pineda. Diumenge 11 de febrer a partir de les 11h. Recorregut per on circularan les 13 comparses: Pg. Marítim, av. Montserrat, C/ Barcelona, C/ Església, C/ Jaume I i final a al plaça de les Mèlies. No es podrà estacionar al recorregut a partir de les 01h de la matinada del mateix dia, ni circular-hi a partir del seu inici.
Carnaval de l'Alt Maresme. Dissabte 17 de febrer a les 19h. Recorregut a Pineda: Av. Mediterrani, Av. Hispanitat fins al Rierany dels Frares. El recorregut per Calella afecta la Nacional II i a partir de les 19h no es podrà circular per la carretera Nacional II al terme de Calella. La Policia Local de Pineda desviarem el trànsit a l'autopista C-32.