Activitats per a la celebració de la Festa Major Petita de Sant Joan 2024

Començaran el diumenge 16 de juny i finalitzaran el dilluns 24 amb els actes de celebració de les festes de Sant Joan. S’organitza una Fira d’Intercanvi de Llibres per la qual ja es poden portar exemplars des d’avui, dijous 13 de juny.

La Festa Major Petita presenta programa per aquest 2024. Els actes començaran el proper diumenge 16 de juny, a les 11h, amb la tradicional varada de barques i Processó marinera que tindrà lloc a la Platja de Pescadors. Enguany, els Pescadors de Pineda homenatjaran a Josep Perelló Piñero, el «Nene».

Els actes es reprendran el dissabte 22 de juny amb la Fira d’Intercanvi de Llibres, la qual es celebrarà a partir de les 10h al Carreró de la Vila i Plaça Catalunya. La Fira permetrà tant l’intercanvi de llibres com l’adquisició a preu simbòlic d’1 €, que es dedicarà a finalitats solidàries. Les persones que hi vulguin participar ja poden portar el seu llibre des d’avui, 13 de juny, a Can Comas, on se’ls canviarà per un tiquet a utilitzar el dia de la Fira.

Nit de Sant Joan

El diumenge 23 arribarà a Pineda la Flama del Canigó. Aquesta arribada està prevista per les 21h a Plaça Mèlies i donarà inici a les revetlles organitzades a la mateixa Plaça Mèlies, Plaça Biblioteca i Platja dels Pins

Diada de Sant Joan

El actes pel dia de Sant Joan començaran a l’Església Parroquial de Santa Maria a les 12h, amb un ofici solemne en honor de Sant Joan Baptista. A la tarda, a partir de les 19h, la Plaça Mèlies acollirà balls de Sardanes i ball de Gegants. Finalment, a les 21h i a Plaça Espanyatindrà lloc el concert de comiat del quartet cubà GEMA 4.