Activitats dirigides a la joventut pel Dia Mundial sense alcohol

Els serveis de Joventut i de Salut de l’Ajuntament de Pineda de Mar es coordinen en l’organització d’activitats de conscienciació. Les activitats es celebraran els dies 16 i 18 de novembre: cinema, skatepark i l’impactant muntatge <<Canvi de marxa>>

El dimarts 15 de novembre es celebra el Dia Mundial sense alcohol. Una efemèride que, des dels serveis de Joventut i de Salut de l’Ajuntament de Pineda de Mar, s’utilitzarà per adreçar missatges de conscienciació a les joves i els joves del municipi, incidit en els perills que comporta el consum d’alcohol i les fórmules de prevenció per evitar les addicions que genera.

Les activitats es realitzaran els dies 16 i 18 de novembre. Així, dimecres 16 a les 17.00h de la tarda es podrà veure una pel·lícula a Can Jalpí, amb aforament obert a tothom que s’hi vulgui apropar. El divendres 18, just abans del cap de setmana, es realitzaran activitats a l’skatepark en la franja horària de 18.00h a 20.00h del vespre.

<<Canvi de marxa>>, una peça d’impacte

El mateix dimecres 16 de novembre a les 12.30h es podrà veure el muntatge escènic titulat <<Canvi de marxa>>. Es tracta d'un muntatge escènic de la Fundació Mutual de Conductors i el Servei Català de Trànsit per sensibilitzar de la importància d'una conducció responsable. El projecte és un habitual en la conscienciació i l’educació viària que l’Ajuntament de Pineda de Mar reserva per als alumnes de batxillerat dels tres centres educatius.