Actes de commemoració pel 25N

L'Ajuntament referma el seu compromís amb el 25N, el Dia Internacional per l'Erradicació de la Violència vers les Dones. S'han programat actes durant tota la setmana, des del dilluns 20 de novembre fins el dimarts 29 del mateix mes.

Reconegut per l'ONU des de l'any 1999, el 25 de novembre ha esdevingut una data crucial per a la reivindicació de la igualtat entre homes i dones, denunciant la violència que encara avui elles pateixen. Des de Catalunya es commemora sota el nom de Dia Internacional per l'Erradicació de la Violència vers les Dones, celebrant un seguit d'actes als que l'Ajuntament de Pineda de Mar, des de la Regidoria d'Igualtat, s'adhereix amb una programació específica.

Els actes comencen el dilluns 20 de novembre amb un taller teatralitzat de contes al Centre Cívic Poblenou i finalitzen el dimarts 29 amb el taller "L'art de reinventar-se i acabar amb la violència masclista" organitzat amb l'Associació de Dones Pinedenques. La resta de dies de la setmana oferiran d'altres activitats com espectacles de dansa, entregues d'obsequis al cartell guanyador de l'actual edició, un programa específic de ràdio i una sessió d'aeròbic a la Platja dels Pescadors per reunir-se tot cuidant-se.

Actes centrals: teatre i una marxa reivindicativa

Els actes centrals de la programació d'enguany tindran lloc els dies divendres 24 i diumenge 26. El dia 24 es realitzarà una Marxa contra la violència envers les dones amb la participació de les escoles Antoni Doltra, Poblenou i Montpalau, amb punt de partida des dels respectius centres i final a Plaça Biblioteca de Ponlenou, des d'on es llegirà el manifest de la jornada. El dia 26, a L'Auditori de Pineda, es podrà veure l'obra de teatre "El diario de Patri (y otras apropiaciones del capital)" amb entrada lliure. Aquest dia, a més, l'Ajuntament oferirà el nou servei de canguratge per a les famílies que ho necessitin per poder assistir a l'obra.  

Galeria d'imatges