Acord amb la Generalitat per ampliar places d’EI2 a la llar d’infants Bressol de Mar

S’amplia amb un total de 20 noves places que permeten donar acollida a totes les famílies que quedaven en llista d’espera

S’enforteix l’aposta de Pineda de Mar per l’educació. Després de l’important augment de peticions d’aquest any de famílies que volien inscriure els seus infants a les llars i escoles bressol pinedenques, l’Ajuntament ha aconseguit arribar a un acord amb la Generalitat per tal d’ampliar les places totals que s’ofereixen. Així, el municipi gaudirà a partir del proper curs d’una nova aula per a Educació Infantil 2 a la llar d’infants Bressol del Mar.

Amb aquesta nova aula s’han pogut incorporar 20 noves places a la oferta educativa de Pineda de Mar. Totes les famílies que havien inscrit a infants en aquesta franja d’edat hauran aconseguit plaça. Queda buida, en aquests moments, una llista d’espera que podrà atendre eventualitats més puntuals.

L’ampliació de places requereix una intervenció en l’edifici per adequar-lo a la nova aula, així com una ampliació de la plantilla laboral. Amb aquest acord, la Generalitat i l’Ajuntament de Pineda de Mar certifiquen la seva viabilitat i en garanteixen els recursos necessaris per tal de mantenir-ne el seu funcionament.