El curs 2010-2011 comença a Pineda de Mar amb més de 3.500 alumnes

El consistori pinedenc ha aprofitat les vacances d'estiu per fer millores als centres escolars.

Més de 3.500 escolars han iniciat aquesta setmana el curs 2010-2011 a les escoles de primària, als tres instituts i a les llars d'infants municipals de Pineda de Mar. Alguns s’estrenen avui a les aules de les escoles, com són els alumnes de P3, i alguns nois i noies van per primer cop a l’institut, i comencen l’ESO. Però tots coincideixen en què aquest estiu les vacances han estat més curtes. La inspectora de zona del departament d’Educació, Lucía Hernández, ha explicat que l'inici de curs a Pineda ha anat amb normalitat malgrat que s’hagi avançat la data de tornada a les aules una setmana.

Pel que fa als instituts, aquest curs, els alumnes que havien fet 4art d’ESO a l’IES Pineda començaran batxillerat a l’IES Coromines o bé a l’Euclides. Segons Lucía Hernàndez, el fet que l’IES Pineda tingui algun dia batxillerat depèn molts factors, com el nombre d’alumnes i el futur edifici de l'institut. Aquest curs, l’IES Euclides s’incorpora a la utilització de les aules digitals, tal i com ja es va iniciar el curs passat a l’IES Pineda. Així ho ha explicat Lucía Hernández, que ha volgut remarcar que, tot i així, el més important és el professorat, ja que les aules digitals “són una eina”. En aquest nou curs escolar 2010-2011, tant a les escoles com als instituts de Pineda, tots els alumnes han tingut plaça al municipi.

 

Millores als centres i nou gimnàs a l'escola Mediterrània

L'Ajuntament de Pineda de Mar ha aprofitat els mesos de vacances d'estiu per portar a terme tasques de millora i manteniment als centres escolars del municipi. D'aquesta manera, els alumnes de les escoles Jaume I de Pineda Centre, i l’escola Antoni Doltra de Poblenou, han trobat millores a les instal·lacions.

Cal destacar que a l’escola Mediterrània, els alumnes podran estrenar el nou gimnàs, que s’inaugurarà diumenge 12 de setembre al migdia. A l’Escola Sant Jordi tot és a punt per instal·lar les noves finestres que milloraran la climatització de l'edifici.

L’inici oficial del curs a Pineda es va celebrar divendres en un acte a Can Comas, en el que hi va assistir la inspectora d’Educació, Lucía Hernàndez. Aquest acte va servir per presentar els nous equips directius a l’Escola Aloc i l’escola Sant Jordi. La directora de l’escola Aloc és Neus Basart i la directora del Sant Jordi, Núria Adrogué. En l’acte de presentació del nou curs hi va participar el conjunt de la comunitat educativa: llars d’infants, escoles i instituts, a més dels ensenyaments complementaris, com és el cas de l’Escola Municipal de Música.