Arriba una nova actuació dins les Jornades Internacionals Folklòriques

El pati de Can Comas acollirà el proper divendres a la Compañía Folklórica Sinaloense de Mèxic.

Actuació de la Compañía Folklòrica Sinaloense de Mèxic.

Data: 10 de setembre.
Hora: 22:00 h.
Lloc: Pati de Can Comas

La Companyia Folklòrica Sinaloense és una agrupació oficial del Govern Constitucional de l'Estat de Sinaloa, Mèxic, fundada l'any 1983.

La Companyia està integrada en la seva majoria per estudiants i professionals de la dansa, que es dediquen a la investigació, foment i difusió de la música, als balls i les danses de cadascuna de les regions del territori mexicà, amb les seves particulars característiques que estan representades en cadascun dels nostres espectacles, sent aquesta la seva finalitat principal per donar-ho a conèixer al llarg de la República Mexicana, així com a la resta del món.

L’objectiu fonamental és projectar al món l'important valor de la cultura mexicana generada pel mestissatge o la unió de les races; preservar, mantenir i difondre les arts i les tradicions costumistes, així com desenvolupar programes de promoció educativa, capacitació i professionalització de la música i la dansa mexicana.

Vol ser una Companyia de Folklore dinàmica i innovadora, capdavantera en la investigació, foment i difusió de la cultura tradicional i artística mexicana; així com en la recerca constant de la seva internacionalització a través dels diferents espectacles que ofereixen als múltiples espectadors, per mitjà d'un equip humà compromès amb l'excel·lència i l'amor pel que fa.

 La Companyia Folklòrica Sinaloense crea artistes integrals, compromesos i convençuts que la seva vida és perfeccionada a través de la música, la dansa i l'art en general, treballant amb dedicació, entusiasme, iniciativa i millorament continu; buscant sempre la qualitat humana i professional.