S’inaugura a Pineda de Mar l’exposició Avelino Pi. Fotografia de l’esport

Presenta una àmplia selecció del treball d’aquest fotògraf a partir de cinc grans apartats dedicats

La Fundació Tharrats d’Art Gràfic ha programat l’exposició Avelino Pi. Fotografia de l’esport organitzada per l’Obra Social “la Caixa”. La mostra s’inaugurarà divendres 16 de juliol a la una de la tarda a la Sala Municipal d’Exposicions.
 
Avelino Pi. Fotografia de l’esport presenta una àmplia selecció del treball d’aquest fotògraf a partir de cinc ggrans apartats dedicats a l’esport olímpic, al tennis, al futbol, una miscel·lània esportiva (del golf a la boxa i de la vela a la Fórmula 1) i a la gent que envolta l’esport (des dels venedors ambulants fins als dirigents d’organismes internacionals importants). La mostra es completa amb un audiovisual que descobreix la personalitat d’Avelino Pi i mostra diferents aspectes de la seva activitat.
 
Avelino Pi (Barcelona, 1933) és fotògraf freelance des de finals de la dècada del 1960. Ha treballat per a mitjans de comunicació, marques esportives i federacions, i fins i tot ha estat fotògraf del Comitè Olímpic Internacional.
 
L’exposició Avelino Pi. Fotografia de l’esport, organitzada per l’Obra Social “la Caixa” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda de Mar, i comissariada per Gerard Maristany i Sergi Martín, es podrà visitar a la Sala Municipal d’Exposicions (plaça de Catalunya, 1. Pineda de Mar) del 17 de juliol al 22 d’agost de 2010.