L’Ajuntament de Pineda de Mar traslladarà l’aparcament de camions al polígon Mas Roger

La voluntat és traslladar-lo a uns terreny del polígon industrial Mas Roger de 14.000 m².

L’Ajuntament de Pineda de Mar canviarà la ubicació de l’actual aparcament de camions i autobusos situat entre els carrers Barcelona i de la Riera. L'objectiu que s’ha fixat l’equip de govern (PSC i ERC) és traslladar-lo provisionalment a una parcel·la del polígon industrial, a tocar amb l’entrada a l’autopista C-32, en espera d'obtenir un espai definitiu a la mateixa zona i deixar que sigui l'associació de transportistes la que el continuï gestionant. A l'espai actual del pàrquing, el consistori hi vol posar l'escola de circ i un nou aparcament de vehicles.
 
L'aparcament de camions i autobusos que funciona des del 2001 a tocar de la riera de Pineda de Mar ha generat constants queixes de sorolls i fums tant dels veïns com dels clients de l'hotel que hi ha al davant. L'espai és un punt controvertit del qual fa temps que es demana el trasllat sense èxit. La situació, però, canviarà durant les properes setmanes ja que segons ha informat l'alcalde, Xavier Amor, l'objectiu és situar l’aparcament en un solar privat del polígon industrial Mas Roger. Un espai de 14.000 m² a tocar de l'autopista, lluny d'habitatges i de possibles problemes amb el veïnat. Amor avança que les negociacions per gestionar el nou espai es mantenen amb els actuals responsables de l'aparcament, l'associació de transportistes, que cobren una tarifa aproximada de 50 euros mensuals als seus socis perquè hi deixin el vehicle. El principal obstacle és que el cost de condicionar el nou pàrquing és d’uns 40.000 euros, però Amor assenyala que ja hi ha tres empreses interessades a posar els diners per aconseguir-ne la gestió.
 
D'altra banda, el terreny del costat de la riera acollirà la vela de l'escola de circ perquè l'activitat de l'entitat El Circ Petit agafi embranzida després que el temporal de neu del març passat destrossés l'estructura que hi havia en la seva ubicació inicial, al camí de Can Martorell. A més, s'habilitarà un nou aparcament, però en aquest cas per a uns 200 cotxes.