Aquest divendres comença una nova edició dels Acords d’Estiu a Pineda de Mar

Enguany s’han programat un total de vuit concerts que tindran lloc els divendres a la nit al pati de

Aquest divendres 2 de juliol comença una nova edició dels Acords d’Estiu a Pineda de Mar. Aquest cicle de concerts que programa la regidoria de Cultura es portarà a terme al patí de Can Comas cada divendres a la nit des del 2 de juliol al 20 d’agost. En total hi ha vuit concerts amb estils i gèneres per a tots els gustos. Acords d’Estiu començarà aquest divendres a les 22.00 h amb l’actuació d’”Smile”, de Sandra Rehder i Euclydes Mattos, dues potències musicals que fusionen i innoven repertoris amb la suma de sensualitat i energia.
 
Els amants del jazz tenen una cita ineludible amb els Acords d’Estiu els divendres 9 i 16 de juliol. Primer amb l’actuació d’”Asstrio + 2”, un torrent sonor de potència sísmica que tenen en origen el so típic de trio de jazz groove amb orgue Hammond. I el divendres següent amb “Snake with surprise” que arribarà a Pineda amb un repertori d’estàndards i temes nous
 
El divendres 23 serà el torn de “Maktub” amb l’Orquestra Àrab de Barcelona. Un grup de músics àrabs, en la formació dels quals també hi participen tres catalans i, de tant en tant, el “monstre” cubà de la fusió Omar Sosa. Però no és sinó per la qualitat de la seva música i la seva posada en escena que l’Orquestra Àrab de Barcelona es fa escoltar aquí i on actua.
 
I tancarà les actuacions del mes de juliol l’actuació del grup local “Ballet d’Isabel Márquez & A compás” amb l’espectacle “Con alma flamenca”. Una gran variació dels diferents i més importants pals del flamenc que fa un recorregut des del pal més seriós com és la seguidilla i la soleá fins als més alegres com les bulerías, alegrías o sevillanas.
 
Els concerts d’agost començaran amb una combinació de jazz i cinema. “Slapstick” presentarà diversos llargmetratges de cinema mut acompanyats per música jazz en viu. El divendres 13 d’agost serà el torn del pop amb “La música que volíem fer” a càrrec de Joan Eloi Vila i Pere Bardagí. Dos amics de l’adolescència que s’han posat d’acord per interpretar la música que els agrada i per la qual van decidir fer-se músics.
 
Clouran els Acords d’aquest any “Jazz in black and white” amb una proposta de passejar per una part de la història de la música americana dels anys 20 al 40.