Pineda recordarà l'escriptora i folklorista Sara Llorens amb un llibre i una exposició

El 7 de març es presentarà la segona edició de l'Àlbum Sara Llorens'

L'Ajuntament de Pineda recordarà la figura de l'escriptora i folklorista, Sara Llorens i Carreras, amb una exposició i un llibre. Es tracta de la segona edició del llibre 'Àlbum Sara Llorens', a cura del pinedenc Joan Pujadas, amb pròleg de l'escriptor Toni Sala. La primera edició es va publicar ara fa deu anys amb motiu del cinquantenari de la mort de l'escriptora. L'exposició 'Sara Llorens, pionera del folklore a Catalunya' es podrà visitar a la Biblioteca M.Serra i Moret.

Sara Llorens va ser esposa del polític Serra i Moret, qui va ser alcalde de Pineda, i de fet es considera que ella va promoure la construcció de la Biblioteca Popular de Pineda, inaugurada l'any 1922. Sara Llorens va publicar, entre d'altres, el Cançoner de Pineda (1931) que recull 238 cançons i 210 tonades i per la seva tasca està reconeguda com a  pionera en el món del folklore a Catalunya.

A l'acte de presentació del llibre i la inauguració de l'exposició dedicada a Sara Llorens hi prendran part l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, la regidora de Cultura, Sònia Moraleda, l'escriptor Toni Sala i la narradora i actriu, Assumpta Mercader. L'acte tindrà lloc el 7 de març a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca M.Serra i Moret, coincidint l'endemà, amb la celebració del Dia Internacional de les Dones.