Organitzen a Pineda de Mar una sessió informativa per als interessats en estudiar a la UOC

Serà el proper 28 de juny a les 19.00 h a la seu del Punt de Suport que la universitat té al Centre

El Punt de Suport que la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) té instal·lat a Pineda de Mar organitza una sessió informativa adreçada a tots aquells que estiguin interessats a conèixer com i què es pot estudiar a la UOC. Aquesta sessió es durà a terme el proper 28 de juny a les 19.00 h a la seu del Punt de Suport que la universitat té al Centre Innova. Durant la sessió es farà un repàs de l’oferta formativa de la universitat que inclou Graus i Màsters universitaris, adaptats a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, diplomatures, enginyeries i llicenciatures i cursos d’extensió universitària com l'@teneu universitari (la possibilitat de matricular assignatures soltes sense requisits d’accés), etc.
 
També es presentarà el model pedagògic de la UOC, l’avaluació continuada i l’aula virtual per tal de conèixer com s’estudia a la UOC. Pel que fa a les titulacions universitàries en aquests moments està obert l’accés per a tots aquells que vulguin iniciar uns nous estudis el setembre de 2010. Per formalitzar la sol·licitud d'accés cal emplenar el formulari que trobareu al web de la UOC (www.uoc.edu).
 
Per a més informació i confirmar l’assistència us podeu adreçar al Punt de Suport (Centre Innova, c/ Torres Quevedo 16, Pineda / pspineda@uoc.edu / Tel. 93.767.15.60 ext. 0800).