Xavier Amor demana suport al conseller Huguet per posar en marxa una nova oficina de turisme

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet, ha vi

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet, ha visitat aquest divendres al matí l’Ajuntament de Pineda de Mar dins la visita que tenia programada a diversos municipis del Maresme. Al consistori pinedenc l’han rebut l’alcalde, Xavier Amor; la sòcia de govern i regidora de Medi Ambient, Mònica Palacín; la regidora de Desenvolupament Econòmic, Edurne Macazaga; i el regidor de Seguretat Pública i Mobilitat, Francisco Martín. La visita també ha comptat amb la presència del diputat pinedenc, Pere Aragonès.

Xavier Amor ha aprofitat la visita del conseller Huguet a Pineda de Mar per demanar-li suport de la Generalitat per habilitar una de les plantes baixes de l’Ajuntament com a oficina de turisme. De fet, ja s’han començat les tasques de trasllat d’aquest servei que fins ara es trobava a peu de la carretera N-2. La voluntat de l’equip de govern pinedenc és habilitar una oficina a la planta baixa on fins ara hi havia els serveis tècnics municipals.

El conseller ha dit a Pineda de Mar que Catalunya pot tirar endavant malgrat la situació econòmica actual. Huguet ha afirmat que Catalunya té un sector empresarial fort, tot i que el sector tèxtil al Maresme no pot competir amb la importació dels productes que arriben. Tot i això, Huguet ha dit que comarques com el Maresme poden afrontar la crisi amb el valor afegit del turisme.

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, també ha fet valoracions sobre les retallades anunciades pel govern central i ha explicat que aquestes no han d’afectar especialment el consum i el conjunt del l’economia catalana. El conseller Huguet ha dit que Catalunya podrà afrontar la situació econòmica actual, però ha demanat al govern central canvis estructural profunds. .

Per la seva banda, l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que l’Ajuntament també haurà d’afrontar la retallada anunciada pel govern central. Xavier Amor ha dit que l’equip de govern ja té en marxa un pla d’estalvi municipal que afecta al pressupost de totes les àrees. Amor ha anunciat que la setmana que ve es concretaran les mesures que s’aplicaran als ajuntaments catalans.