L'Ajuntament de Pineda de Mar considera prioritària la urbanització de la plaça Espanya i demana mig milió d'euros a la Diputació de Barcelona

També l’ampliació de la zona de vianants del carrer D Bertomeu

L'Ajuntament de Pineda de Mar vol reurbanitzar la plaça Espanya i ampliar la zona per a vianants del carrer Dr.Bertomeu fins a la mateixa plaça. Per aquest motiu, l'Ajuntament pinedenc ha demanat, com a inversió prioritària, al pla d'ajudes de la Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona, que inclogui una partida de mig milió d'euros per al projecte de reurbanització de la plaça Espanya. L'alcalde de Pineda ha explicat que el projecte està ''condicionat a la decisió final'' que prengui el govern municipal sobre la viabilitat o no de l'aparcament subterrani de la plaça Espanya. En qualsevol cas, Xavier Amor, ha dit que el consistori no vol deixar perdre el suport econòmic de la Diputació per a la reurbanització de la plaça Espanya.Ja s’estant instal.lant nous bancs al carrer Dr.Bertomeu.

L'Ajuntament també ha demanat finançament a la Diputació de Barcelona per a nous contenidors soterrats, les voreres de la part alta del carrer Ponent, millores a la plaça del Rei i a la passera de Les Creus. Segons ha explicat l'alcalde també es demana subvenció per a les obres de recollida d'aigües de pluja a Poblenou. Es preveu fer ''una gran reixa al carrer Ponent amb avinguda Hispanitat per canalitzar l'aigua de pluja cap al passeig Costa Brava o cap a l'Avinguda Mediterrani'', ha dit Xavier Amor.

L'Ajuntament de Pineda ha demanat a la Diputació de Barcelona subvenció per a un total de cinc projectes, inclòs el projecte de la urbanització de la plaça Espanya.