Tres nous restaurants fixos al passeig per dinamitzar la façana marítima de Pineda de Mar

Dues de les guinguetes fixes s'instal·laran a la platja dels Pescadors i una tercera a la platja de la Riera.

L'Ajuntament de Pineda ha aprovat inicialment els projectes per a la instal·lació de tres restaurants fixos al passeig, a peu de platja, que puguin obrir durant tot l'any per dinamitzar l'espai marítim pinedenc.

Dues de les guinguetes fixes s'instal·laran a la platja dels Pescadors i una tercera a la platja de la Riera. Cadascun dels restaurants té un pressupost d'execució de 189 mil euros (188.783) que inclou la instal•lació de bar-restaurant i de lavabos públics al passeig.
El Ple de l'Ajuntament de Pineda, reunit dilluns passat, va aprovar els tres nous projectes per fer tres restaurants al passeig de mar, amb els vots a favor del govern municipal del PSC. També amb els vots favorables del PP, ERC-Junts per Pineda i Centx100 a l'oposició mentre que CiU es va abstenir.

El regidor de Medi Ambient pinedenc, Jordi Masnou, va explicar en el ple els tres projectes de restaurants al Passeig de mar que s'afegiran a l'oferta de guinguetes de temporada ja existents a la platja.

Per la seva part, el regidor portaveu del PP, Xavier Zarco considera que la platja és una zona prioritària per Pineda.

El regidor de CiU, Jordi Noguera va dir que la proposta és encertada però va qüestionar si no serà una competència per les guinguetes que ja existeixen i per això CiU es va abstenir.

La regidora d'Esquerra-Junts per Pineda, Mònica Palacín s'hi va mostrar a favor i també el regidor portaveu de 100xCent per Pineda, Salvador Llorens.

L'Ajuntament pinedenc demanarà a la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat l'atorgament de les concessions permanents de béns de domini públic per a la instal•lació dels tres nous restaurants al passeig per un període de 15 anys.