Comencen els tallers de l'Associació del Banc del Temps

Els tallers es faran fins al mes de juny a Can Comas

Aquesta setmana comencen els tallers del Banc del Temps de Pineda, un seguit d'activitats obertes a tothom que tenen per objectiu fomentar la interrelació dels socis del Banc del temps. Aquesta tarda comença el taller de yug-do, dedicat a la relaxació i concentració, i també el de dansa del ventre. Dijous començarà el taller de Ball Hawaiano. Els tallers es faran fins al mes de juny a Can Comas, organitzat per l'Associació del banc del temps amb el suport de l'Ajuntament de Pineda i Creu Roja.

La presidenta del Banc del Temps, Asun Hidalgo, ha dit que els tallers del Banc del temps volen ajudar a que els socis que intercanvien temps es coneguin i hi hagi un tracte més directe.

El Banc del temps és una associació sense ànim de lucre, i entre tots els socis cobreixen les despeses de realització d'activitats. Fer-se soci és gratuït, i només es paga per l'assistència voluntària als tallers. El preu d'un taller de 9 hores oscil.la entre els 10 i els 20 euros, en un únic pagament. Tot i així, els socis que acreditin no tenir recursos econòmics tindran els tallers gratuïts.Per apuntar-vos, podeu trucar al 660 074 447 o bé al  mail: bancdeltempspinedademar@gmail.com. També podeu informar-vos a Can Comas.