El ple aprova una modificació del pressupost municipal del 2009

Es tracta d’una reserva de 300.000 euros per a les obres de millora perquè el Centre Innova pugui ac

La modificació del Pressupost Municipal del 2009 es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern (PSC i ERC) i del regidor no adscrit. Els grups municipals de l’oposició, CiU, PP i 100xCent per Pineda van votar-hi en contra. En aquest mateix punt de l’ordre del dia es va aprovar un suplement de crèdit de 521.064,24 euros per fer front a unes partides pendents del capítol 1 i 2 del pressupost 2008.

Equip de govern i oposició van aprovar per unanimitat una moció sobre el desdoblament de la via del tren al seu pas per Pineda de Mar en la qual demanen al govern català i estatal que centrin els seus esforços al soterrament de la via en el tram comprès entre Calella i Malgrat, tal com apunta el Pla Territorial Metropolità de Barcelona.

En el ple ordinari corresponent al mes d’abril es van aprovar per unanimitat una sèrie de punts entre els que destaquen: l’aprovació del complement específic del personal de l’Escola Municipal Sant Jordi, l’atorgament de productivitat per assoliment d’objectiu al personal laboral i funcionari de l’Ajuntament de Pineda de Mar, la modificació de l’ordenança fiscal corresponent a la taxa per ensenyaments especials, l’aprovació del reglament del Servei dels Centres Oberts Municipals i el retorn de les garanties definitives de les obres de construcció del Centre Innova.