L’Ajuntament comença les obres del FEIL

El consistori pinedenc destinarà els 4,5 milions d’euros del Plan E a millorar la via pública del mu

Les obres que es portaran a terme al sector sud del Pinemar consisteixen en la renovació de l’enllumenat, les voreres i canalització d’aigua potable. També es deixarà feta la preinstal·lació soterrada per a un futur trasllat de la instal·lació de telefonia. L’empresa adjudicatària de les obres és Excavaciones Bermúdez SL-AMSA amb un import de 1.149.000 euros i un termini d’execució de set mesos. Mentre durin les obres el trànsit continuarà obert, però quedarà prohibit l’aparcament de vehicles.

Per la seva banda, aquest dilluns també comencen les obres de remodelació del carrer Barcelona. Inicialment s’actuarà en el tram comprès entre el carrer Àngel Guimerà i l’avinguda Montserrat i s’hi renovaran les voreres i es canviarà la canalització d’aigua potable. L’empresa Obras y Contratas del Maresme SA es farà càrrec de les obres per un import de 204.461 euros i un termini d’execució de 4 mesos. Mentre durin les obres el trànsit continuarà obert, però quedarà prohibit l’aparcament de vehicles.

El dia 25 de maig també s’inicien les obres d’urbanització de la plaça Reis Catòlics. Aquest projecte contempla la remodelació total de la plaça, mitjançant amples voreres, espais de jocs infantils, plantació de diferents tipus d’arbres, mobiliari urbà i noves instal·lacions de serveis. L’empresa encarregada de portar a terme les obres és Bigas Grup, SLU amb un import de 522.050 euros i un termini d’execució de 6 mesos. Mentre durin les obres el trànsit continuarà obert, però quedarà prohibit l’aparcament de vehicles a tot l’entorn de la plaça.

Una de les obres que també es posaran en marxa aquest dilluns és la de remodelació de l’entrada al barri de les Creus per resoldre l’accessibilitat dels vianants i evitar que hagin de baixar al llit de la riera per entrar o sortir del barri. L’actuació contempla un nou pas que s’iniciarà al carrer Montseny i que arribarà a la plaça del Rei. L’empresa adjudicatària d’aquest projecte és Bigas Grup, SLU amb un import de les obres de 414.200 euros i un termini d’execució d’uns sis mesos. Mentre durin les obres el trànsit continuarà obert, però quedarà prohibit l’aparcament de vehicles.

Finalment, aquesta propera setmana s’iniciaran els treballs de remodelació del carrer Jaume Balmes en el tram comprès entre l’avinguda Montserrat i el carrer Àngel Guimerà. Aquests treballs consisteixen en la renovació de les voreres, el canvi de la canalització d’aigua potable i la preinstal•lació dels serveis de llum i telefonia. L’empresa adjudicatària és Obras y Contratas del Maresme SA per un import de 203.476 euros i un termini d’execució de tres mesos. Mentre durin les obres el trànsit continuarà obert, però quedarà prohibit l’aparcament de vehicles.