L’Ajuntament de Pineda de Mar té un estudi de viabilitat per construir un pàrquiing soterrat a la plaça d’Espanya

La inversió aniria a càrrec d'una empresa privada i es faria mitjançant concurs públic

L'ajuntament pinedenc farà ara un concurs públic per fer un aparcament soterrat de dues plantes sota la plaça d'Espanya. El projecte preveu també la reordenació de tots els carrers que l'envolten i fer un espai ample i modern. L'estudi també proposa que l'empresa que faci l'aparcament soterrat gestioni també les zones blaves i les futures zones verdes d'aparcament per residents. L'alcalde ha dit que el projecte només preveu fer l'aparcament a Plaça Espanya i, si tirés endavant el projecte, començarien després de l'estiu.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que l'estudi s'ha presentat aquesta mateixa setmana a l'Ajuntament. L'alcalde de Pineda ha dit que la inversió aniria a càrrec d'una empresa privada.

El regidor portaveu del PP, Diego Sánchez, ha dit que defensen el projecte però caldrà tenir en compte els veïns i els comerciants. El regidor portaveu de CiU, Guillem Mateo, ha dit que aquest pàrquing ja hauria d'estar fet i el moment econòmic actual pot complicar-ne la construcció. El regidor portaveu d'ERC Junts per Pineda, Pere Aragonès, es mostra cautelós, no tant pel que fa a l'obra, sinó per les condicions que vulgui aconseguir l'empresa a canvi de fer les obres. El portaveu de 100xCent per Pineda, Salvador Llorens va expressar els seus dubtes que en temps de crisi hi hagi empreses interessades a fer el pàrquing a Pineda.