Pineda de Mar present a Fitur

Xavier Amor, Alcalde de Pineda de Mar ha assistit a la inauguració de la Fira de Turisme que se celebra a Madrid fins diumenge

La proposta turística de Pineda de Mar és present a la fira de turisme Fitur que es va inaugurar ahir i s'allargarà fins diumenge. És una de les fires més importants del sector turístic i Pineda hi és present formant part de la destinació Costa de Barcelona i dins de l'estand de Catalunya, que ocupa 1.300 metres quadrats. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha assistit avui a la inauguració de Fitur on s'ha entrevistat amb Alberto Fernández Díaz, vicepresident primer de la Diputació de Barcelona i diputat de l'àrea de Promoción Econòmica. Xavier Amor també ha parlat amb la Directora General de Turisme de la Generalitat Marian Muro.

Per la seva part, la regidora de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Pineda, Carme Aragonès, ha dit que la proposta de Pineda i el conjunt de pobles turístics de l'Alt Maresme és "molt interessant" per un turisme que busca un bon destí de platja. Aragonès ha dit que Pineda pot oferir no només platja sinó també una proposta cultural, de rutes i gastronomia. La regidora Carme Aragonès ha dit que encara no es poden fer previsions d'ocupació turística per l'estiu vinent, però es preveu que pugui ser, en general, bona. A la fira Fitur,  Catalunya té un estand que aplega en total una setantena d'entitats i empreses del sector turístic català i es presentaran productes i novetats de les nou marques turístiques.