Pastorets solidaris a Pineda de Mar

La representació del dia 22 serà en benefici de Càritas i comptarà amb la participació especial de Xavier Amor i alguns membres més del Consistori.

El proper diumenge a la Sala Gran del Centre Cultural tindrà lloc la darrera funció d' Els Pastorets de Pineda.

A més de la finalitat benèfica, la representació del diumenge comptarà amb la participació de l’Alcalde i d’alguns membres del Consistori  pinedenc que actuaran fent de pastors i pastores.

Els Pastorets de Pineda es van estrenar el dia de Nadal, i un any més, hi han col•laborat, a més dels membres de la Companyia del Centre i el seu equip tècnic, tots els alumnes de l’Escola de Teatre Artur Iscla.

Prop de dues-centes persones, fan possible cada any aquesta tradicional representació nadalenca, que enguany ha estrenat un nou director escènic, en Pere Garriga.

L’acollida per part del públic ha estat, un any més, molt satisfactòria, i en les cinc primeres funcions ja s’ha superat de llarg el miler d’espectadors.

Les entrades per a la darrera funció del diumenge vinent (preu únic 7€), ja es poden reservar en el telèfon 93 762 33 23 i el mateix diumenge de 12 a 1 del migdia i una hora abans de la funció a la taquilla del Centre Cultural.