Es perllonga la línia de bus nocturn a Pineda de Mar

Finalment s’assoleix el desig de molts usuaris: el bus nocturn arriba fins al centre del municipi (davant l’Esglèsia de Santa Maria)

Després de moltes negociacions l'Ajuntament de Pineda de Mar ha aconseguit l'ampliació de la línia de bus nocturn N-82 ( Pineda de Mar - Barcelona-Pineda de Mar) fins a la parada de la N-II davant de l'Església de Santa Maria.

Aquest servei  que es va posar en funcionament fa deu anys finalitzava el seu recorregut a la parada de la N-II davant de Petrocat al barri de Poblenou (entrada del municipi). Aquest fet representava un inconvenient pels veïns de la resta del municipi que volien utilitzar el servei de bus nocturn.

Desde el dia 2 de gener d'enguany el bus nocturn té el punt de sortida i arribada a la parada de davant de l'església de Santa Maria, a l’N-II  Aquesta iniciativa afavoreix  l'ús d'aquest servei públic tant per part  dels pinedencs com pels residents dels municipis veïns, atès que la parada està al costat de l’ampli aparcament municipal gratuït  de la Mina.

Amb aquesta mesura es fomenta la mobilitat sostenible i es facilita l'accès de l'oferta d'oci i cultura que ofereixen les grans ciutats com Mataró i Barcelona, augmentant també la seguretat dels seus usuaris.

Durant els mesos d’hivern (octubre-maig) disposarà de 8 expedicions els dies feiners i de 12 els festius. Durant l'estiu (juny-setembre) disposarà de 12 expedicions els dies feiners i de 13 els festius. Amb aquesta ampliació es cobreixen de forma òptima les necessitats de desplaçament en horari nocturn i s'ajusta a la demanda real detectada.

Més informació la trobareu a  www.barcelonabus.com