La 2 de TVE presenta el darrer treball de Punset a Pineda de Mar

Amb motiu de la publicació del nou llibre “Viaje al optimismo", Página 2 entrevista i passeja per Pineda amb Eduard Punset

Página 2 és el programa de libres de La 2, que s’emet els diumenges, dirigit i presentat per  Óscar López.

Eduard Punset, un dels grans conversadors d’aquest país i una de les principals figures de la divulgació científica,  ha triat el seu municipi de residència actual, Pineda de Mar, per dur a terme l’entrevista de promoció del seu darrer llibre Viaje al optimismo.

El programa es va emetre ahir, diumenge, 8 de gener i fou enregistrat el 28 de desembre. Primer a la  Fundació Tharrats d’Art Gràfic, on va parlar de  Viaje al optimismo, de la importància de l’amistat i de les relacions personals per a superar les crisis, sobretot les espirituals, i fins i tot va avançar quins han estat els darrers avenços científics que faran que mirem el futur amb molt més optimisme.
Més tard,  Òscar López, presentador i director del programa,  i Eduard Punset varen sortir a passejar pels carrers del nostre municipi i la gent va tenir l’oportunitat  de  saludar-lo i d’agrair-li la tasca que està duent a terme.