Enguany el pessebre de Pineda de Mar vinculat als Gegants

Més de 1.000 hores de feina dels pessebristes pinedencs l’han fet possible

El Pessebre, que es va inaugurar diumenge passat, mostra diversos monuments de poblacions diverses que tenen una vinculació especial amb els geganters de Pineda i reproduccions de diverses parelles de gegants.

Per fer el pessebre s'hi han destinat més de mil hores de feina. Encapçala el pessebre l'Església de Santa Maria de Pineda i els Gegants, tot fet a escala 1:330. El pessebrista pinedenc Sebastià Horta, ha dit que el pessebre està molt elaborat i s'ha volgut dedicar als Gegants de Pineda. El Cap de la Colla de Geganters i Grallers de Pineda, Joan Burjons, ha agraït que s'hagi pensat en els Gegants de Pineda pel pessebre d'enguany. El segon tinent d'Alcalde Pere Clarabuch, que va inaugurar el pessebre, ha agraït la feina que han fet els pessebristes pinedencs i la tasca que fan els Gegants de Pineda arreu on van.

A la inauguració hi van ser presents els Gegants de Pineda, Guerau I i Ermessenda de Montsoriu que s'hi estaran durant tots els dies de Nadal.

El pessebre es pot visitar  fins el 10 de gener, de dimarts a divendres de 6 de la tarda a 8 del vespre i els caps de setmana i festius de 12 a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre. També podeu visitar el pessebre de l’Associació de Veïns Unió de Poblenou a la Plaça Nova.