L’Ajuntament de Pineda de Mar aprova una modificació de les inversions per fer front a la crisi

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha preparat un pla d’estalvi per fer front a la crisi. La persistència

Per fer front a aquesta reducció, l’Ajuntament està treballant en un pla d’estalvi que afectarà tant a despeses generals com a inversions. És per això que l’equip de govern ha revisat les inversions previstes per a aquest 2009, amb dos objectius molt concrets: estalviar despesa financera generada per les inversions a crèdit, i limitar el nombre d’actuacions que s’estan desenvolupant simultàniament al municipi, coincidint amb el desenvolupament del Fons Estatal d’Inversió Local amb un import de 4,5 milions d’euros.
Així doncs, les inversions previstes que es deixaran de fer són les corresponents a la compra d’un vehicle per als treballadors socials (15.000 euros), l’adquisició d’un software de gestió d’informació (12.000 euros), la construcció d’una nova oficina de turisme (60.000 euros), l’adequació de l’espai que ha d’ocupar l’OTG al Centre Innova (300.000 euros), les obres de millora del pavelló del carrer Barcelona (450.000 euros), la instal•lació de contenidors soterrats (60.000 euros) i inversions informàtiques (286.000 euros).
Algunes d’aquestes inversions, com és el cas de les obres de millora del pavelló del carrer Barcelona i la construcció d’una nova oficina de turisme, l’equip de govern té previst incloure-les en el pressupost de l’any vinent. En aquest mateix sentit, la instal•lació de contenidors soterrats no quedarà aturada ja que se’n col•locaran aprofitant les obres del FEIL que s’estan portant a terme.