Inici de les Jornades per la Pau a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Poblenou

Les jornades començaran el proper divendres, 2 de desembre, sota el lema "Bon viure, bon conviure"

Les Jornades per la Pau s'iniciaran el proper divendres, 2 de desembre, sota el lema Bon viure, bon conviure i comptaran amb la participació especial d’ Ara va de Bo,  La Bicicleta i l'Agenda Llatinoamericana 2011.

Les Jornades per la Pau començaran divendres amb la presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2011, que té per lema “Bon Viure. Bon Conviure”, a càrrec de Pilar Vivas, Xavier Prenafeta i Paco Gimbernat. Serà a 2/4 de 10 del vespre als locals parroquials. Es tracta d'una agenda agenda solidària, aconfessional i pedagògica que s'edita cada any en diversos idiomes, impulsada per Pere Casaldàliga.
Les celebracions del cap de setmana a la Parròquia de Poblenou (Avinguda Mediterrània, 40) tindran per lema “Compromesos amb la Pau”, aquest dissabte a les 8, i diumenge a les 10 i a les 12.

El grup pioner de l'animació infantil a Catalunya, Ara va de Bo actuarà junt amb el grup pinedenc La Bicicleta, la cantant d'origen Veneçolà Cecília Bellorín, i la Família Ventura, tots ells protagonistes del cicle conegut com les Matinals Infantils Folk de Tradicionàrius, a Barcelona. Ara va de Bo, va ser fundat per Jordi Roura i Xesco Boix, i l'any que ve celebraran el 40è aniversari.

L'estreta col.laboració entre Ara va de Bo i el grup La Bicicleta (www.labicicleta.cat) ha fet possible que els principals protagonistes de les Matinals Infantils Folk es desplacin a Pineda per aquesta actuació, per col.laborar de forma desinteressada amb les Jornades per la Pau. L'espectacle que es podrà veure dissabte, “ Viure, Riure, i Conviure”, es va estrenar a l'octubre al Festival de la Narració Oral de Barcelona. A través de contes i cançons, petits i grans faran un viatge pels valors de l'amistat, la pau, el bon humor i la imaginació. L'actuació és dissabte a les 6 de la tarda a la Parròquia de Poblenou, amb entrada gratuïta. En acabar, un grup de voluntaris oferiran una xocolatada als assistents.

Més informació:
www.labicicleta.cat
(Jordi Roure -Ara va de Bo-: 617 911 076 - Lluís M. Panyella -La Bicicleta 93 762 43 57)