El Centre Innova acull la sessió informativa de Seguretat per a comerciants

Durant la campanya de Nadal es reforçaran els efectius amb patrulles mixtes

40 establiments pinedencs –comerciants i restauradors-  varen assistir ahir a la  sessió informativa de Seguretat per a comerciants a l’auditori del Centre Innova,  organitzada per la Regidoria de Turisme, Comerç i Consum i l’Associació de Comerciants i Empresaris Gent de Pineda, en coordinació amb els Agents de Proximitat de la Policia Local i el cos de la Policia Comunitària dels Mossos d’Esquadra.

Durant la sessió es varen debatre quines mesures de seguretat més eficaces cal tenir en compte en períodes d'alta activitat als comerços i restaurants,  com per exemple,  les festes nadalenques.

Tant la Policia Local amb l'equip d'Agents de Proximitat, com els agents de la Policia Comunitària, els Mossos d'Esquadra,  van explicar que durant la campanya de Nadal ambdós cossos de seguretat reforcen els seus efectius a les zones comercials incloent patrulles mixtes.

La sessió van ser impartida per Carles Santacreu, Inspector en Cap de la Policia Local i per Llorenç Silva i Marc Sandrós, Caporals  de la policia comunitària del Cos dels Mossos d'Esquadra.
 

Arxius adjunts