Entitats, Associacions i ciutadania pinedenques volcades de nou a La Marató de TV3

Un any més, Pineda de Mar s’afegeix a la cadena humana de la 20a edició, dedicada enguany a la Regeneració i Trasplantaments d’Òrgans i Teixits

Dimecres, 9 de novembre va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Pineda de Mar la primera reunió amb les entitats i associacions del municipi per organitzar la programació d’activitats de La Marató d’enguany.

El termini de presentació d’activitats finalitza el proper 18 de novembre. Totes les propostes s’han d’adreçar a la Regidoria de Cultura i Ciutadania (xrodriguez@pinedademar.org)

Les activitats relacionades amb la Marató de TV3 es realitzaran a diversos indrets del municipi, el proper diumenge 18 de desembre al matí i estan coordinades per la Regidoria de Cultura i Ciutadania. Començaran a les 10.00h del matí amb una xocolatada popular acompanyada de coques casolanes i finalitzaran a les 15.00 h.

La Marató de TV3 és un esdeveniment únic, que des de l’any 1992 mobilitza la societat catalana entorn d’un objectiu: obtenir recursos econòmics per impulsar la recerca biomèdica sobre malalties que actualment no tenen guariment conegut. Però més enllà de la recaptació de fons, La Marató porta a terme una important tasca de sensibilització sobre les patologies de què tracta, promovent la solidaritat i la participació activa del conjunt de la societat.

Arxius adjunts