Instal.lació de contenidors de poda a les urbanitzacions

L’abocament fora del contenidor es considera un infracció de l’ordenança municipal reguladora de la recollida, transport i tractament dels residus sòlids urbans

A l’hivern és el període de durmància dels arbres de fulla caduca. Per aquest motiu és la millor època per procedir a la poda d’aquests, si cal. Com cada any, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pineda de Mar, durant l’època de poda, distribueix diversos contenidors en punts estratègics de les diferents urbanitzacions del municipi.

D’aquesta manera s’evita la saturació dels contenidors destinats al rebuig, on resta prohibit abocar el residu procedent de l’esporga, i facilita als particulars el transport de la brossa.

Als esmentats contenidors només es pot dipositar el residu verd procedent de les tasques de manteniment del jardí. El residu es pot dipositar directament o en bosses. No es podrà deixar res fora dels contenidors. En el cas en que el contenidor estigui ple, s’haurà d’esperar al buidatge d’aquest per llençar la brossa. L’abocament fora del contenidor es considera un infracció de l’ordenança municipal reguladora de la recollida transport i tractament dels residus sòlids urbans, sancionable fins a 300,50 euros.

Aquest contenidors s’instal•laran el proper 28 d’octubre i es buidaran tots els dilluns a partir del 7 de novembre. La data prevista de finalització serà durant el febrer 2012.

Com a servei de recollida d’aquests i altres residus, l’Ajuntament de Pineda de Mar, disposa de la Deixalleria Municipal, on es por anar a llençar la brossa, en el següent horari:

Matí
De Dilluns a Dissabte: de 10-13 hores.
Diumenges: de 10-14.

Tarda
De l’1 de novembre al 30 d’abril: de 16-19 hores.
De l’1 de maig al 31 d’octubre: de 17-20 hores.
 

Arxius adjunts