FIRA TARDOR. Comerç al carrer

La inauguració es farà a les 11.00 h, a càrrec de l’Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor

El proper dissabte dia 8 d’octubre es realitzarà una nova edició de la FIRA TARDOR, COMERÇ AL CARRER al barri de Poblenou, en la que s’espera que la resposta per part del ciutadans sigui la mateixa que el passat dia 24 de setembre a Pineda centre que va ser un èxit de participació, tant  de comerciants i artesans com de visitants.

L’emplaçament de la Fira és : Av. Mediterrània –des de Diputació fins Av. Hispanitat- i Av. Hispanitat –des d’Av. Mediterrània fins Rierany dels Frares. La inauguració es farà a les 11.00 h, a càrrec de l’Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor.

Aquesta edició compta amb la participació de 97 estands, entre comerciants, empreses de serveis i artesans.

La FIRA TARDOR està organitzada per l’Associació de comerciants i empresaris Gent de Pineda, amb la col•laboració de la Regidoria de  Turisme, Comerç i Consum.


D’altra banda a les 20.30 h es realitzarà el sorteig de dues estades de 5 dies als Vilars Rurals d’Arnes, corresponents a la Fira del dia 24 de setembre (ajornat per la pluja)  i a la del dia 8. Els establiments participants i adherits a l’Associació Gent de Pineda repartiran entre el seus clients les butlletes per a l’esmentat sorteig.