Pineda s’omple de música i color amb el II Festival de Grups Corals i Folklòrics

De l’1 al 8 d’octubre diferents espais de Pineda acolliran grups corals i dansa d’arreu d’Europa.

 
Les actuacions de la segona edició del Festival es faran a la Plaça Espanya, al Centre Cultural i Recreatiu i a l’Església de Santa Maria.

Es preveu que el Festival porti gairebé 2.200 persones a Pineda, 500 més que en l’edició anterior,  provinents de diversos països europeus, entre ells Alemania, Holanda, Itàlia, França i Grècia; la Coral Pinedenca ha estat convidada a participar en la cloenda del Festival.

L’objectiu fonamental és allargar la temporada i consolidar festivals amb activitats obertes a la població.  Tothom s’allotjarà en hotels de Pineda de Mar i per tal de facilitar-ne l’accés, s’ha muntat un dispositiu de transport urbà (el trenet).

L’Ajuntament ha posat a disposició dels organitzadors l’esplanada que es va habilitar com a pàrquing durant la Festa Major (davant del Hotel Paradís) per tal que l’arribada massiva de les 2.200 persones, sigui àgil i no entorpeixi el funcionament habitual del municipi, donant així un bon servei d’acollida i d’accessibilitat en la distribució dels visitans als respectius hotels.

Aquesta activitat està organitzada per  Ruga Travel Group amb la col.laboració de Pineda Turística i  les Regidories de Turisme, Regidoria de Cultura i Ciutadania  de l’Ajuntament de Pineda de Mar.
 

Arxius adjunts