La Policia Local de Pineda de Mar celebra el Dia del Patró

L'Ajuntament reconeix el treball del Cos


Demà dijous, 29 de setembre, a dos quarts de cinc de la tarda, a la Biblioteca M. Serra i Moret, la Policia Local de Pineda de Mar, celebrarà, un any més, la festa del seu patró.

Tot i que hi ha alguns municipis que celebren la Festa el dia de constitució de la Policia Local en el seu municipi, Pineda de Mar, ha optat per la data originària de la Festa, la del 29 de setembre,  diada dels Sants Arcàngels Miquel, Gabriel i Rafael, atès que, segons sembla, coincideixen en la seva missió: vetllar per les persones, ajudar i protegir les persones, és a dir, vetllar pels ciutadans.

L’acte serà presidit per Xavier Amor, Alcalde de Pineda de Mar  i a més de convidar tot el Consistori, s’ha convidat també les Alcaldesses i Regidors de Seguretat Pública dels Ajuntaments veïns de Calella, Malgrat de Mar i Sant Pol de Mar. Entre els convidats hi haurà representants de cossos policials (Mossos d’Esquadra ABP Arenys i Comissaria de Pineda, CNP de Mataró, Guàrdia Civil i el President de l’Associació de Caps i Comandaments de Policia (ACCPOL) i d’entitats del municipi.

Hi haurà Parlaments de les Autoritats, Lliurament de Medalles i Diplomes honorífics amb motiu d’actuacions meritòries durant el servei en el darrer any, així com de treballs de col.laboració amb personal de la pròpia administració, d’altres administracions i personal civil.