Programació de la Diada Nacional de Catalunya

Sardanes i cançó catalana per a commemorar l'Onze de Setembre d'enguany

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya començarà, com ja és tradicional, amb la recepció de les entitats de la vila, al passeig marítim, a les 11:00 h, per tal de procedir, mitja hora més tard, a l'ofrena foral al monument a Rafael Casanova.

Els actes previstos continuaran a migdia, amb la Cobla Osona, que interpretarà el seu repertori sardanístic a la Plaça del Mar.

Finalment, a la set de la tarda, tindrà lloc un concert de cançó catalana, a càrrec del cantaurtor Josep Tero. El concert serà al pati de Can Comas, i ha estat organitzat conjuntament per la Regidoria de Cultura i Ciutadania i l'Associació Cultural Mare Nostrum.

Josep Tero, és un dels principals exponents de les generacions de cantautors catalans apareguts després de la de Raimon, Maria del Mar Bonet i Lluís Llach, amb qui va compartir escenari entre els anys 1982 i 1986, i actuarà, acompanyat al piano i l’acordió per Ferran Martínez.

Divulgador tenaç dels poetes catalans i la cançó tradicional autòctona, l’obra de Josep Tero reflecteix el seu compromís amb la lluita per les llibertats personals i col·lectives menys respectades per la societat actual.