Ràdio Pineda comença dilluns la programació 2009-2010

Ràdio Pineda 94.6 FM començarà la programació de tardor-hivern dilluns 28 de setembre, amb la reinco

Ràdio Pineda emet 24 hores de programació de producció pròpia amb butlletins horaris elaborats pels periodistes de l’emissora amb la informació de Pineda, de l’Alt Maresme i el més destacat de l’actualitat general d’interès local. A més dels butlletins, també s’emeten l’informatiu del matí (9.00 h), l’informatiu del migdia (13.00 h) i l’informatiu del vespre (19.00 h). Els informatius donen prioritat a les notícies més pròximes als interessos dels ciutadans.   

Els programes 

Aixequem el dia (de dilluns a divendres a les 8.00 h) és el programa despertador de Ràdio Pineda amb notícies fresques, informació de serveis, música i bon humor per començar la jornada, presentat per Manel Colàs.  

Digues la teva (de dilluns a dijous a les 13.15 h) és el programa d’actualitat i de participació ciutadana que tracta temes de contingut social amb entrevistes i col·laboradors, presentat per Maria Josep Hernàndez. 

Deixa’t anar (divendres a les 13.15 h) és el programa dedicat a les entitats i a les ofertes d’oci i de lleure per al cap de setmana, presentat per Olga Diéguez. 

Matí  94.6 (9.15 h) i Tarda 94.6 (16.00 h) és la radiofórmula de servei públic de Ràdio Pineda que inclou música d’èxit de totes les èpoques i càpsules informatives:  

  • Anem per feina (11.15 i 17.15 h) amb les ofertes de treball i cursos que ofereix Innova, el servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Pineda.

 


  • L’agenda (10.30, 12.30, 16.30 i 18.30 h) que informa de les activitats organitzades per les entitats, associacions i institucions de Pineda i comarca.

 


  • Info 94.6 (minut 45) ofereix la informació de serveis i comunicats.

 


  • El català  correcte (12.45 i 18.45 h), un espai amb la col·laboració de Rac1 que s’emet amb l’objectiu de difondre el bon ús de la llengua catalana.

 


 


Línia directa amb l’Alcalde (primer dimarts de mes a les 13.15 h). L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, respon en directe a les preguntes dels ciutadans i informa dels temes de l’actualitat municipal. 

El Ple Municipal (quart dijous del mes a les 20.00 h). Retransmissió íntegra de la sessió plenària de l’Ajuntament de Pineda. 

Diàleg (dijous a les 21.00 h quinzenal). Espai d’entrevistes als representants dels grups polítics municipals de l’Ajuntament de Pineda.  

Perspectiva Pròpia (dijous a les 20.30 h mensual). Taula rodona de debat sobre temes d’actualitat local, presentat per Pep Basart. 

Totmusica.cat (dilluns i dimarts a les 21.00 h). Música en català, feta aquí, feta a casa, que sona bé i sona Cat. 

Batecs (de dilluns a dijous, 22.00 h) amb balades i música soft per acabar el dia. 

Èxits de nit (de 00.00 a 6.00 h), selecció de grans èxits per a la nit i matinada. 

En concert (divendres a les 21.00 h) amb ells millors artistes en directe. 

Nit de Rock (divendres a les 22.00 h) amb els grups i intèrprets fora dels circuits comercials que no escoltaràs enlloc més.  

Non-stop 70-80 (dissabtes a les 20.00 h) amb els clàssics de la música disco.  

Dance 90-00 (dissabte nit a les 00.00 h) amb dues dècades de música dance.   

La música catalana d’ara i sempre (diumenges i festius a les 8.00 h) amb sardanes, havaneres i música en català.  

Les cançons de la teva vida (diumenges i festius a les 11.00 h)  amb els èxits del pop dels 60 i 70 sol·licitats pels oients. 

Ritmes XXI (diumenges i festius a les 21.00 h), on la música és teràpia amb chill-out, lounge, jazzy, noves músiques i ritmes electrònics que relaxen.  
 
 

També  a Internet:

El web www.radiopineda.com ofereix des de l’any 2004 un servei de notícies locals, actualitzat dia a dia, amb les veus i fotografies dels protagonistes de les informacions que es publiquen. L’emissora també emet per internet i ofereix el servei de ràdio a la carta amb programes i espais disponibles a la xarxa perquè es puguin escoltar online. 

L’emissora municipal de Pineda de Mar compta amb una plantilla de sis persones, més una desena de col·laboradors i està dotada tècnicament amb tecnologia digital en equips de producció i emissió. 

Ràdio Pineda va néixer el 1981 i porta 28 anys emetent de forma continuada. Durant aquests anys ha rebut diversos premis. El Premi de Comunicació Local Rosalia Rovira d’emissores municipals atorgat per la Diputació de Barcelona, el premi Ràdio Associació de Catalunya, el premi de Seguretat Viària (mitjans de comunicació) atorgat per l’Ajuntament de Barcelona i el Premi de la Fundació Rafael Peris pel conjunt de la programació.