Èxit de participació i civisme en la Festa Major de Pineda de Mar 2011

El castell de focs, seguit per multitud de persones des de la platja i el passeig Marítim, ha estat l’acte de cloenda de la Festa Major

Una festa amb menys pressupost, però no amb menys participació; l’alt grau d’implicació de les Entitats del municipi han estat un element clau.

La Festa Major d’enguany de Pineda va començar  dijous amb la repicada de campanes i encesa del campanar i la posterior lectura del pregó, a càrrec de Ràdio Pineda amb motiu del 30è aniversari de l’emissora municipal.

Durant aquests dies ha hagut activitats per a totes les edats, gustos i interessos, una setantena de propostes on el denominador comú ha estat l’activa participació de les entitats i la gran assistència de públic. Escenaris a les places d'Espanya, del Mar, Pubilla, Mèlies i Sant Pere Pescador, la platja dels Pescadors, la platja dels Pins i el pati de Can Comas han fet possible que la festa fos present a tot el municipi: Balls  populars, xeringada, escuma, gegants, castellers, concerts, festa jove, cursa de burros, cursa de trastos, guarniment del carrer Major el món de les lletres), esports, invasió turca (la novetat d’enguany), correfoc, homenatges a les peixateres, sardinada, havaneres, puntes de coixí, dibuix, teatre, vermut solidari...


Com a convidats institucionals varem comptar amb la presència de la Ministra Carme Chacón, que va assistir al concert de l’Orquestra Maravella, el diumenge 28 i el dilluns, 29, de l’Alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, que va assistir a l’Ofici al Sant Patró i va ballar el Contrapàs de Pineda a la plaça Catalunya.