Diego Cortés i Reugenio tanquen el 1r. Festival Arts d'Estiu al Pati de Can Comas, dins la programació de Festa Major

Al Pati de Can Comas, Diego Cortés, el 26 d’agost, a les 22.30 h i Reugenio, el 27 d'agost a les 19.00 h

DIEGO CORTÉS- Con todos mis respetos

Artista pinedenc nascut en una família de tradició flamenca. Als 9 anys debuta amb els seus pares en un "tablao" de Barcelona. Dels 10 als 17 anys, acompanya als seus pares en totes les actuacions, mentre estudia tots els "palos " flamencs.... . El pare, guitarrista i “lutier”, la mare, “bailaora”.

Ha compartit escenaris amb Santana, Ramones, Mike Oldfield, Philip Catherine, Larry Corryel, etc..... Fundador conjuntament amb el també pinedenc Pep Romaguera, del grup Jaleo. El 2001 inicia la seva col•laboració amb Albert Pla, amb el que actua en els principals festivals de rock espanyols, com Viña Rock, Esparrago, i també per tota  América Llatina.

Amb la seva guitarra i la seva obra musical, Diego Cortés ha recorregut més de 30 països . Festivals, sales, teatres, auditoris, etc., en els que, en tot moment ha captivat el públic assistent.
Actualment ha decidit oferir un espectacle nou i diferent, tot fruit de l´experiència acumulada i que ell  anomena “De Pasión”.
Un concert ple de ritme i art.
Diego Cortés, díu; ..serà tremendo!!, .. serà impecable!!, ..serà “De Pasión”

REUGENIO

Saben aquel que diu... Produccions, impulsada per Gerard Jofra, fill del mític humorista Eugenio, retorna a Barcelona després de l'èxit obtingut l'any passat.
Reugenio, es sense cap mena de dubte, el millor de tots els imitadors que han parodiat a l'Eugeni en tots aquests anys.

Un espectacle per a tots els públics.

Un tribut a un inigualable.

Per a més informació, www.artsdestiu.com